Pages

Monday, November 8, 2010

Kesan Hidupku...








Macam Lp...dlu mula2 tahun 98 kot aku ske sgt cre mike shinoda...sampai tiru sume gaya die..







Pakai topi terbalik, gaya rambut,gaya tangan,jenis seluar,jenama..etc..

x kisah la apepn...aku tetap aku...tp itu kesan aku...dalam hidup aku terlalu banyak kesan yg x kn hbis nak diceritakan...aku membesar dgn berteman komputer dan barang mainan aku...aku mula kenal cyber cafe mse darjah 6 kot..ntahla..yg pnting aku ni lmbt skit la..mula2 cc pertama aku main name die LIDO NET CAFE..sbnarnya die brkongsi kedai dgn kedai kek..jd bau kek la ari2...haha...lama2..aku terlihat 1 kursus komputer kt 1 cc kt tmpat aku ni.. (di pendekkan cite)aku terpesona dengan software bernama 'PAINT'...aku tgk dorg leh lukis2 guna paint..walaupn skg ni bagi aku Photoshop la yg trbaik..tp paint la yg banyak mengajar aku..erti susah nak lukis freehand digital..haha..aku pn xthu apa itu seni masa tu..yg aku thu aku suka lukis..namun aku pnyai kelemahan..hehe..xleh lukis gmbar berdepan..terutama orang...mmg failed...haha..sbnarnye aku x yakin..aku yakin ble bnsendirian..aku terfikir...aku sbnarnye sgt nakal tadika-darjah 2...lepas tu..aku sgt pasif....pendiam..pemalu..waktu aku mula aktif..form 5 - sekarang..haha...aku xde adik beradik lelaki..jadi aku mmg dh biasa sorg2...sbb tu aku leh karoake,jog,jalan2,shopping,ape2 je..sorg2..haha..tp skg aku suka kawan..aku terasa best sgt ada kwn...dlu org slalu ckp aku sombong...aku pn x thu ape 2 sombong...jd aku layan jela..haha...adoii..aku pnat la taip..i2la..antara bnda yg aku malas..hehe...kalau ckp on je..haha..tulis..huh..penat je..haha...ini x hbis lagi aku cite..nt aku cite lagi..walau org xmau tau pn aku nak tulis je..kalau2 aku x smpat cite..)

2 comments:

Daishie said...

hoho. budak nakal bdarah kepala x cerita?

Princess Kekuri said...

apa ni cerita sekeret2 haahhahaha